Burberry klocka tre nål fem nål justeringsmetod replica orologi – klockor kopior,basta replika klockorna,arhange guld med diamanter

Burberry klocka tre nål fem nål justeringsmetod replica orologi

Burberry (Burberry) titta på tre-stifts automatiska mekaniska klocktidtagningsmetod
1 tabell drar ut det andra växeln, är att justera tiden.
2. Inte ens på kvällen kl. 23.00 – 17.00 tidsjusteringstid och klockfunktion, för att inte skada Burberry (Burberry) klockdelar.
Det roterande bordet 3 avslutar i staten inte dra ut, slingrande ungefär 30 gånger på bordet föreslå nya replika klockor (Burberry) bord eller lång hem, så ge tabellen ett antal effektreserv, för att undvika aktivitet som orsakas av inte tillräckligt paus eller timing är inte tillåtna.
4 dra tabellen för att dra ett block, är datumet, 1 – 31 dagar, till exempel mötet endast 30 dagar i månaden, är det nödvändigt att manuellt justera 31 kan vara. (Observera att kalendern är inställd klockan 12 på kvällen, om kalenderdagen justeras under manuell tid för att rotera 12 timmar)
Burberry (Burberry) titta på femstegs automatisk mekanisk klocktidsmetod
Ett bord för att dra ut det andra blocket är att justera tiden.
Burberry (Burberry) bordet på den högra knappen är veckans tune, klockan vid klockan 9-positionen liten rattvisning.
Tre. Den nedre högra knappen är månadens stämma, klockan på klockan 3-tiden liten rattvisning.
Fyra borde inte undvika kvällen kl. 23.00 – 17.00 tidsjusteringstid och Burberry (Burberry) klockfunktion, för att inte skada delarna.
V, tabell för att dra ut tillstånd utan rotation avslutar, slingrande ungefär 30 gånger på den nya kopior klockor Burberry (Burberry) bord eller bord rekommenderad lång hem, så ger Burberry (Burberry) klockor reserv viss fart, för att undvika aktivitet som orsakas av inte tillräckligt pauser eller timing är inte tillåtna.
Sex tabeller ur ett block, är datumet, 1 – 31 dagar, som träffas endast 30 dagar i månaden, är det nödvändigt att manuellt justera 31 kan vara. (Observera att kalendern är inställd klockan 12 på kvällen, om kalendern i dagtidens inställning på manuell tid roterar 12 timmar)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *