Repliche Rolex (Rolex) par nya till bordet – klockor kopior,basta replika klockorna,arhange guld med diamanter

Repliche Rolex (Rolex) par nya till bordet

replika Rolex Oyster Perpetual Star Calendar II
Perfekt mosaikprocess
Veckodagskalender II 18 ct guldväska för första gången 2008, och nu med den nya champagneskiven, dial set med 8 rektangulära diamanter, klockan 6 och 9 är inställd med två rektangulär rubin. Det finns också en blank ytterring med 80 kvadratiska diamanter. Blinkande pärlor och polerat ljusguld omfamnade varandra, för det här mycket gratis och enkelt med charmen av klockans charm ännu mer nåd. Women’s Logs 31 använder också 18 ct guld, den nya blinkande ytterringen inramade 48 diamanter och en ny champagnehjul är inställd med 8 diamanter, klockan 6 och 9 klockan två arabiska siffror markerade med 18 ct guld Tillverkning, varje uppsättning med 16 rubiner.
klockor kopior Rolex guld
Klockan och fasta klockband tillverkas och bearbetas av Rolexs egna gjuteri. Dessutom har gjutnings-, bearbetnings- och slipprocessen varit noggrannare, så att 18 ct guld fördelade unik glans Guanghua.
Oysterväska – Utmärkt Vattentätt Symbol
Söndagskalender typ II och damlogg 31 utrustad med Oyster-stil fall, för att säkerställa vattentäta 100 meter, inte bara elegant stil av modellen, det är exakt och hållbar garanti. Unikt mellanklassfodral med en 18 ct solid guldgjutning gjord. Bottenkåpan spänns av Rolex watchmakerens specialverktyg, så att väskan är helt förseglad. På kronan med ett patenterat dubbelspänne vattentätt system och stramt fast i väskan. Spegeln är gjord av repstabilt blått kristallglas, klockan 3 klockan med konvex genom zoomfönstret, lätt att läsa datumet. Helt förseglat Oyster-fodral ger bästa möjliga skydd för det bästa skyddet.
Avancerade precisionsklockor
Weekday II är utrustad med en självutvecklad och tillverkad 3156 självvikande mekanisk rörelse helt av Rolex. Som klockan i hjärtat delar, balanshjulet med en patenterad Rolex Mitsubishi PARACHROM gossamer, med en unik legering för att skapa sin egen. Denna gossamer är inte föremål för magnetfältinterferens, men temperaturförändringen är fortfarande mycket stabil, än den traditionella hårspringens seismiska styrka tio gånger högre. Tack vare den Rolex-patenterade PARAFLEX-dämpningsanordningen ökar jordbävningsmotståndet med 50%. Kvinnans logg 31 är helt utvecklad av Rolexs självvikande 2235 mekanisk rörelse. Precis som med all den rörliga rörelsen i samma rörelse har dessa två rörelser också erkänts av den officiella identifieringen av ackreditering. Certifieringen tilldelades de exakta klockorna som framgångsrikt testades av det schweiziska precisionstimingstestcentret (COSC). Strukturen i denna rörelse och alla östersrörelser är desamma, är korrekta och pålitliga.
Precious remmar
Oavsett om det är Starday typ II huvudbandet eller kvinnornas loggstyp 31 ostronband, är det tillverkat av 18 ct fast guld och är utrustad med kronspänne. Veckodagskalender typ II bandband har en värdefull tre rader av solida halvcirkelformade kedjeband, som har en mycket bekväm och helt överensstämmande med de estetiska egenskaperna hos denna serie. Kvinnans loggstyp 31 ägs av ostformad fast kedjestropp, som även utvecklats av Rolex och njuter av patentet, bekvämt att bära, är operationen också mycket enkel.
Äkta Rolex klocka priser  senaste Rolex klockor erbjuder  Rolex klocka 8385 pris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *