IWC Tabletop Fino mittmonterad månfas automatisk klocka – klockor kopior,basta replika klockorna,arhange guld med diamanter

IWC Tabletop Fino mittmonterad månfas automatisk klocka

IWC: s designers att återta 1950 och elegant stil av sextiotalet, lanserat en ny fas av månen är installerade Portofino automatisk klocka, gjord av modern tolkning av vulgaritet. Månfas display som en hyllning till 1984 IWC Replika IWC Portofino se legendariske grundare, återigen ombord på Portofino watch insamling skede och med fantastiska olika scenarier som presenteras i framför människor – ibland blixtrade månen I molnen, ibland suspenderad i den stjärniga natthimlen.

Portofino Fino mittmonterad automatisk månfassklocka, modell IW459004

Månfasskärmen är utan tvekan den mest drömlika och vackra av alla komplicerade funktioner. Som ett resultat visar månfasen återigen ombord på Portofino Fino-serien i 2014, många fans överlyckliga. Glory lanseringen av fem nya Portofino Automatisk klocka meta-installeras med månfas diamant, månen och stjärnorna i förvirringen mellan, bland annat en platina stil (Modell: IW459004), tre röda guld modeller (Modell: IW459002 / IW459003 / IW459005) och en rostfri stålstil (Modell: IW459001). Liksom med romerska siffror, bladpekare och konvexa speglar är månfasskärmen också typisk för Portofinos Fino-serie. 1984 Portofino Fino-serien av de ursprungliga klockmodellerna har utrustats med månfasdisplayen. Klockan har producerats i mycket små kvantiteter till slutet av 1990-talet och har utformats för att behålla sin ursprungliga stil. Därefter IWC IWC 2008 Vintage Collection of Portofino manuell klocka också utrustad med en månfas display, så många watch kännare lägga ner den.

Månen och stjärnorna är dock inte den enda blixten på Portofino Fino mittmonterade automatiska klockskruv, var och en är en noggrant utformad bit diamanter och värdefulla material. 37 mm väska, samma för en mer slank handled, vattentät upp till 3 bar. Den 35800 mekaniska rörelsen med självlindning driver händerna och månfasdisplayen. Månens position i månfasdisplayen kan justeras med inställningsknappen vid ”2”. Den centrala sekunders handen stannar vid kronan, dessutom är klockan också utrustad med dubbelsidigt reflekterande safirglas.

Mörk som en natt, ljus som dagen

Platinformat Portofino Fino mittmonterad automatisk månfasur (modell IW459004) är flaggskeppet i de nya mellanseriemodellerna. Försiktigt täckt med ett antal lackerade urtavlor är IWC IWC historia av innovation. Midnight deep black dial för de rena iögonfallande diamanterna för att skapa en fantastisk scen. IWC: s designers för första gången hela sidan av månfas display utformad för stjärnklara natthimlen, månen och stjärnorna är som upphängd i den ändlösa himlen – denna del av poetiska inre ratten och diamantbeströdd bild och Med 90 diamanter dekorerade fallet med varandra. Diamantskärmad stavformad skala som en lustrik laurellkrans runt mitten av klockan, klockor kopior den prickade minutskalan på kanten av klockan löper som en avlägsen stjärna i sin egen omlopp. Var och en av de 174 diamanterna på skivan, ringen och klackarna är noggrant utformade, med underbara smycken som kompletterar själva showens stil. Denna klocka kommer med ett Santoni svart alligatorband.

Portofino Fino mittmonterad automatisk månfasur, modell IW459005

Ambilight Pearl Fritillary visar Portofino stil

Människor som väljer att njuta av skönheten i Portofino är också en del av skönheten i området. När superstjärnor som Maria Callas, Elizabeth Taylor och Sophia Loren provar kaffe i en kafé runt Piazzetta-torget i hamnen och tar bilder av paparazzi Redan så är modeens smak av den tiden så oavsiktligt överlämnad. Vid den tiden diamanter och pärla smycken är nödvändiga tillbehör, pärlemorpar som en värdefull dekoration och titta på dekorativa element är också populära. Inspirerad av designerna av IWC tar Portofino Fino mittmonterad automatisk klocka i rött guld och rostfritt stål den perfekta kristallfodrade pärlemorfärgen som en ratt med vit (modellnummer: IW459001 / IW459002 / IW459005) och svart (Modell: IW459003) två valfria färger för ditt val. Delikat, delikat pärlemyster uttrycker den här klockans konsekventa stil, men medför också en oöverträffad djup ratt och smart känsla. Bezel inläggningar 66 diamanter, ädla temperament precis rätt.

Dial, case och band färger är noga matchade, vilket ger varje klocka ett visuellt balans av skönhet. Rostfritt stål klocka vit pärlemor och månfas perfekt blått eko, så att månfasfönstret visuellt mer iögonfallande. Den mörkblå Santoni krokodil läderremmen i färg och perfekt matchning. replikor klockor Tre röda och guldstilna månfasskärmar med klassisk form, månen stiger och faller under den molnliknande gardinen. Med vit pärlemorsklocka röd guld valfri svart Santoni krokodil läderrem, också tillgänglig matchande rött och guld Milano stil stil armband. Modell IW459003 klocka med en svart pärlemorsk, klockan på skalan av 12 diamanter sitter i synnerhet bländande. Klockan med ett mörkt brunt band, rostfritt stål och annat rött guld ser ett annat val av Milan-stil nätarmband.

Portofino Fino mittmonterad månfas automatisk klocka tekniska egenskaper

Mekanisk rörelse / månfasdisplay / central sekunders handstoppsapparat

rörelsen

Rörelse: 35800

Vibrationsfrekvens: 28800 gånger per timme / 4 Hertz

Ädelstenar: 25

Strömreserv: 42 timmar

På kedjan: självlindning

material

Modell IW459001: Stål i rostfritt stål med 66 diamanter, vit pärlemorsklocka med 12 diamanter, mörkblå alligatorband, stålstiftspänne

Modell IW459002: 18K rödguldväska med 66 diamanter, vit pärlemorskring med 12 diamanter, svart alligatorrem, rödguldspänne

Modell IW459003: 18K rött guld fallet set med 66 diamanter, svart pärlemor ratten set med 12 diamanter, mörkbrun alligator läderrem, rött guld stift spänne

Modell IW459004: 18K vitguld fall set med 90 diamanter, svart urtavla set med 84 diamanter, svart krokodil läderrem, vitt guld stift spänne

Modell IW459005: 18K rödguldväska med 66 diamanter, vit pärlemorsklocka med 12 diamanter, rött och guldmoranskt nät

Kristall: Dubbel anti-reflekterande konvex safirglas

Vattentätt: 3 bar

Diameter: 37 mm

Tjocklek: 11 mm

orologi replica

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *