Replica IWC Marine Timepiece ”Darwin Adventure Tour” Special Edition – klockor kopior,basta replika klockorna,arhange guld med diamanter

Replica IWC Marine Timepiece ”Darwin Adventure Tour” Special Edition

Aquatimer Chronograph Edition ”Expedition Charles Darwin” är en tidskänd klassiker i historien om replika klockor IWC: s samtida innovativa dykervaktutveckling. Det här är första gången varumärket har använt brons för att göra fallet, för i bronsen brukar bruket användas i skeppsbyggnad. Darwin samlade en mängd värdefull information under sin expedition till Galapagosöarna, som låg grunden för hans teori om artens ursprung. Och denna sportiga marin timepiece chronograph är en hyllning till denna stora naturvetenskapsman.

Oktober 1835. Efter fyra resor runt om i världen låg det brittiska forskningsfartyget ”HMS Beagle” framför Galapagosöarna 1.000 kilometer från den sydamerikanska kontinenten. Den unga ekonomen Darwin skrev ner ”en mycket speciell grupp av chaffinches” i reseförteckningen: ”Det mest otroliga är att olika arter kan tilldelas olika arter genom storleken på sina klackar. (Människor) kan Föreställ dig att ön i början var glesbefolkade, så många varianter utvecklats från en art beroende på olika överlevnadsbehov. ”Han vände sig sedan till studier av andra djur. Då Darwin inte heller förväntas att dessa kommer att leda till en observationsstudie därefter skakas i grunden när de stora upptäckterna naturvetenskapliga baserade: världen är inte statisk, utan i ständig utveckling. Darwins evolutionära teori om artvariant och ursprung stammar från hans studietur på Galapagosöarna. För att fira denna historiska Galapagos vetenskapliga expeditionsturné lanserade replika IWC en anmärkningsvärd dykare klocka 2014: Darwin Adventure Journey Special Edition (modell IW379503) ).

Ocean Time Chronograph ”Darwin Adventure Tour” Special Edition, Modell IW379503

Årets SIWH Haute Horlogerie Exhibition IWC-mötesplats är inrett som en undervattensvärld

Årets SIWH Haute Horlogerie Exhibition IWC-mötesplats är inrett som en undervattensvärld

IWC: s första bronsur

Darwin Special Edition är inte bara unik i den nya 2014 Ocean Time Series, men också den första för IWC. Detta är varumärkets första användning av brons som ett material. Brons är ett mycket traditionellt metallmaterial. Historien om mänsklig användning av brons kan spåras tillbaka för mer än 5000 år sedan. Använd brons fall som inspirerade Darwins berömda forskning ship ”HMS Beagle” – ingen rostfritt stål, brons, med dess utmärkta korrosionsbeständighet av materialet i valet för varvsindustrin, förutom skrovet också för att göra Portholes, bells, båt tillbehör och navigationsinstrument. Efter Darwins tro på att ”förändringar är korrekta” kommer brons att ha ett svagt grönt ljus i bruk över tiden, replika rolex och färgerna kommer att fortsätta att fördjupa. Detta ger denna tidpunkt en stark personlighet. Unikt temperament. Koppar mjuk konsistens, medan IWC användning av högteknologiska brons kopparlegering, robusthet och hög hårdhet och nötningsbeständighet, kemisk stabilitet, är att skapa äventyr dykare klockor och titta det perfekta materialet. Förutom fallet och den innovativa inre och yttre roterande höljet visas denna varma brons ton som en fluorescerande färg på pekaren, tidsskalan och den inristade klockans inre cirkel. Kronan och knapparna är täckta med en matt svart gummibeläggning, som inte bara skapar en stark kontrast i färgen, men gör också knappfunktionen enklare. Dessutom är remmen som är utrustad med det senaste patenterade IWC-kedjes snabbväxlingssystemet också tillverkat av svart gummi.

Ocean Time Chronograph ”Darwin Adventure Tour” Special Edition, Modell IW379503

Ny invändig och utvändig roterande fasad utrustad med IWCs säkra dyksystem

Alla klockor när en ny generation av marina serien är utrustade med IWC säker dykning systemet (SafeDive-system) och externa roterande bezel innovativa, marin-meter Chronograph ”Darwin äventyr” special edition är inget undantag. Att markera Dyk starttid eller andra tider, som roterar den roterbara yttre ringen, i minuter exakt ställa in tiden tills den inre triangeln pekande minuten, ljudet kan höras tydligt i ingrepp under rotation. Den tid du har att dyka kan läsas när som helst under dyket. Säkerhetsdyksystemet säkerställer att innerringen endast kan vridas moturs. På så sätt förlängs även felanpassningar utan att förkorta den visade nedstigningstiden och därigenom säkerställa att det finns tillräckligt med syre att stiga upp. Det nyutvecklade kopplingssystemet är ansvarigt för rotationen av fästet på insidan av fodralet. Den här känsliga enheten är placerad på klockan ”9” och täckt med ett lock, vilket är ett typiskt inslag i den nya generationens marin klocka serie.

Special Edition Aqua Chronograph ”Darwin äventyr” ”maskinrummet” utrustad med 89 365-typ självrörelse IWC helhet individuellt utformade, utrustade och effektiv IWC: s dubbelhake slingrande systemet kan motstå en kollision med Stöt, lämplig för bär under olika hårda miljöer. Den centrala kronografens händer visar tidskriften noggrann till den andra, medan den lilla ringen på ”12” -läget visar minuter som mäts med handen. Klockan har också en flyback-funktion. Efter att nollåterställningsknappen har tryckts, kommer chronografens händer att återgå till noll och den nya tiden börjar omedelbart. De små sekunderna vid klockan ”6” fortsatte att fungera, vilket indikerar att klockan fungerade korrekt. Under synkroniseringsprocessen kan du stoppa de små sekunderna efter behov. Tabellens botten är graverad med ett porträtt av Darwins avatar, och det är hans evolutionsteori som har förändrat hur människor tänker. Den 30 bar vattentäta funktionen gör den här specialutgåva klockan kompetent för alla typer av moderna äventyr, undervatten eller under vatten.

”Darwin Adventure Tour” Special Edition har ett levande Darwin-porträtt

 

Samarbete med Darwin Foundation

IWC har varit en Darwin Foundation partner sedan 2009 och har lämnat betydande medel för denna välgörenhetsorganisation. Darwinfondens över 100 anställda är engagerade i att upprätthålla Galapagosöarnas ekologiska miljö och motstå det hot som ständigt växer upp i bostadsområden, turist tidvatten, överfiske och exotiska arter. Invasionen av inhemska arter av främmande djur och växter och förstörelsen av deras överlevnadsbas är de största utmaningarna för Galapagosöarna idag. Speciellt mangrovefinchen, en underart av Darwins finches, vars överlevnad hotas av en exotisk flugaart. Den här fågeln är extremt smart. Den använder till och med verktyg för att få mat, men det är bara cirka 70 distrikt. Ett utmärkt exempel på att rädda denna evolutionära teori från utrotning är inte mindre än en tävling mot tiden. Darwin (1809-1882), en outtröttlig forskare sa en gång: ”Våga slösa bort en timme i ditt liv, har inte hittat livets värde.” Hans livslånga karriär är tillräckligt för att inspirera människor att göra sitt bästa för att rädda Galapa De rika arterna på Gooseöarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *